luni, 18 aprilie 2011

Nu-i bine ce facem...Nu,nu...


Te-am intalnit intamplator in farmacie.Adu-ti aminte!Hai!Mda.Erai foarte stresat si agitat.Mi-au placut ochii tai.Da...acei ochi caprui si mari!Uau!...Imi doream sa intru in vorba cu tine.Iti amintesti?Eu da.
Stateai la coada,chiar in fata mea.Te-am atins "din gresala" pe spate,ca mai apoi sa-mi cer scuze:"Scuze!N-am vrut!".
Zambesti.Clar iti amintesti.Hai mai!Nu fi rau![Ce-mi place cand ma necajesti].
Sti de fapt ce era in mintea mea in momentul cand te-am vazut?
"Pai daca tot sunt singura...de ce nu?As putea sa-mi incerc norocul.Prieten n-am,grijile...da-le dracu`...".Uai!!!Si ce sete nebuna sde sex imi provoca privirea ta.
Iti amintesti ce cumparai de la farmacie?...Eu da.Adica ce coincidenta idioata.Si eu vroiam acelas lucru.Ti-am auzit vocea atat de sexy si matura:"Un pachet de Durex pleasuremax,va rog!".
Ah!La dracu`!Ce voce!Doamne,ce privire!Intamplarea face ca imediat dupa ce ti-ai luat balonasele,ai plecat afara,fara sa spui nimic.Doar te-ai uitat dulce la mine si mi-ai facut cu ochiul.Mda...Stiam eu!Stiam ce va urma.Mi-am luat si eu frumos ce mi-a trebuit...[Ce vroiai tu,vroiam si eu.Ce ti-ai luat tu,mi-am luat si eu.] si am iesit afara.In nici o fractiune de secunda am fost prinsa de mana de cineva.Daca nu as fi vazut ca erai tu,ti-as fi trantit o palma sora cu dracu`.Dra avand in vedere sa esti posesorul a doi ochi caprui si a unei cuti de Durex pleasuremax,ti-am zambit frumos si...Am facut cunostiinta,mi-ai sarutat obrazul...
Ardeam!Ma intelegi ca ardea in mine o dorinta a naibii de mare?
M-ai invitat la o cafea:"Tu,eu...la o cafea...?"
"Eu,tu?...la o bere?"
"La mine sau la tine?"
N-am sa uit aceste replici niciodata!
Oricum nu te mai intreb daca-ti amintesti ce-a urmat dupa aceea.Nu te mai intreb ca n-are rost.Privirea ta imi spune si acum ca iti amintesti.Privirea ta,acea privire dulce si perversa,imi da de inteles si acum ca vrei sa mai faci o vizita la farmacie.Privirea ta, acum,ma dezbraca de haine si de orice retinere.Privirea ta...Ah!!!
Nu-i bine ce facem!Nu,nu!Dar cu siguranta o facem bine!
Hai stinge lumine,porneste maneaua si fa ce sti tu mai bine!

2 comentarii:

  1. vai tu stefiii :x.
    este geniala :))
    m-o facut sa rad :x hardcore pe bune :x.
    Durex pleasuremax :>
    Durex extrasafe =p~

    RăspundețiȘtergere
  2. bai.eu sunt adepta Durex:))
    ce mama naibii?:))
    atatea sortimente:))ai de unde alege.o gama variata de produse:>:))

    RăspundețiȘtergere